Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Minimum Effort, Maximum Flavor Chef and Cutthroat Kitchen winner Jenny Goycochea-Marker showcases the easy art of braising-a low-and-slow technique known for effortlessly creating incredible flavors and textures. With a little wine and a little time, anyone can make nuanced, melt-in-your-mouth meals. With this collection of 60 innovative braises, you'll savor gourmet, tender dishes like: Beef Ragu with Pappardelle Coq au Vin Prosecco Shrimp Scampi Cold Brew Braised Barbacoa Chorizo & White Wine Braised Clams Pork Pozole VerdeLazy Duck Leg Cassoulet Beer-Braised Lamb Tacos Pork Belly Banh Mi Sandwiches Mushroom & Lentil Bourguignon Perfect for beginners or home cooks looking to level up their dinners, braising guarantees layered flavor and a fall-off-the-bone bite. Let your oven do the work and enjoy impressive meals every day of the week!
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.