Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Without refined sugar dominating the palette, the unique flavours of pure vanilla, nuts, spices and chocolate shine. Whip up a tray of almond, mandarin and orange blossom madeleines, finish a meal over a crumble, or wow the whole room with a croquembouche or a layered chocolate cake with peanut butter frosting.
We think everyone should eat more plants, and we don¿t just mean two carrots instead of one ¿ it¿s about enjoying all the colours of the veggie rainbow. Vegetables too often play second fiddle in a dish, and this book is here to change that. Between spiced rhubarb chutney, fennel gratin, and roast sweet potato with miso & ginger caramel, Eat Plants, Be Happy! puts veggies back exactly where they should be: at the centre of a meal. With 130 simple, delicious, vegetable-focused recipes, authors Caroline Griffiths and Vicki Valsamis show how eating plant-based means eating well ¿ and ensuring a happier mind, body and planet.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.