Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Leveringstid 2-3 uker (Print-on-Demand).Den nyeste utviklingen innen feltet presenteres, samt at det gis mange eksempler underveis fra planleggings-, gjennomførings- og analysefasen. Boken er oversatt fra dansk, og har solgt flere tusen eksemplarer i Danmark og Sverige.]]>
By exploring how various types of convenience food have become embedded in consumers' lives, it considers what lessons can be learnt from the commercial success of convenience food for those who seek to promote healthier and more sustainable diets.
By exploring how various types of convenience food have become embedded in consumers' lives, it considers what lessons can be learnt from the commercial success of convenience food for those who seek to promote healthier and more sustainable diets.
Takes a theoretical approach through the presentation of four empirical Danish case studies alongside data gathered from the wider European context. This title is suitable for sociologists of consumption, risk and the environment, and policy makers and researchers in the fields of geography, communication, media, governance and social psychology.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.