Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
"Buc¿t¿ria indian¿ autentic¿ 2023" este cartea de bucate esen¿ial¿ pentru oricine dore¿te s¿ experimenteze gusturile ¿i aromele autentice ale gastronomiei indiene. Aceast¿ colec¿ie de re¿ete a fost creat¿ de buc¿tari indieni pasionäi, cu instruc¿iuni clare ¿i detaliate pentru a-¿i asigura c¿ reu¿e¿ti s¿ prepari cele mai bune mânc¿ruri indiene la tine acas¿.Cu preparate vegetariene ¿i non-vegetariene, precum ¿i deserturi ¿i b¿uturi indiene tradi¿ionale, "Buc¿t¿ria indian¿" î¿i ofer¿ o varietate mare de op¿iuni pentru a-¿i satisface pofta de mâncare indian¿ autentic¿. Fie c¿ e¿ti fan al bucatelor picante sau preferi aromele dulci ¿i aromate, aceast¿ carte de bucate te va ghida prin cele mai bune re¿ete indiene.Fiecare re¿et¿ este înso¿it¿ de sfaturi ¿i trucuri de la buc¿tarii experimentäi, astfel încât s¿ te asiguri c¿ vei ob¿ine cele mai bune rezultate. În plus, vei înv¿¿a despre cultura ¿i tradi¿iile gastronomice indiene ¿i cum s¿ alegi ¿i s¿ folose¿ti cele mai bune ingrediente pentru a reu¿i preparatele tale.Indiferent dac¿ e¿ti în c¿utarea unui meniu complet pentru o cin¿ special¿ sau doar de o nou¿ re¿et¿ pentru a încerca acas¿, "Buc¿t¿ria indian¿" este cartea perfect¿ pentru tine.
This book introduces the diverse practices of three non-canonical practitioners: David MacDougall, Desire Machine Collective and Kumar Shahani. It offers analysis of their documentary methods and aesthetics, exploring how their oeuvres constitute a critical and self-reflexive approach to documentary-making in India.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.