Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Jeg er verken vegetarianer eller veganer, men har alltid laget mat med masse grønnsaker til meg selv og min familie. Det er ikke vanskelig å lage en fullverdig middag av grønnsaker, men du trenger kanskje noen tips om krydder og spennende kombinasjoner! Nettopp det har jeg samlet i denne boken. Jeg vokste opp med denne maten, og jeg lar meg inspirere av maten rundt Middelhavet. Men alle ingrediensene kan du også finne i en norsk matbutikk. DEN GRØNNE MATEN er multikulturell og avhengighetsskapende. Aicha har samlet et femtitalls småretter og like mange mettende middager, alle basert på grønnsaker. Aicha Bouhlou ble i 2017 kåret til «Årets nykommer» som matblogger og var også nominert til «Årets blogger». Hun er tidligere gallerist, men har nå gjort hobbyen sin til levevei. Den grønne maten er Aichas andre kokebok. Følg gjerne Aicha på bloggen: aichasmat.no og i sosiale medier. ]]>
I Aichas middelhavsmat - solens kjøkken finner du enkle og gode oppskrifter, med ingredienser og tilberedningsmetoder som hører med i et middelhavskosthold. La deg inspirere og lag et solfylt matøyeblikk som du kan dele med venner og familie. Her er friske, fargesprakende salater, enkle småretter, variert grillmat og lekre fiskeretter. Dette er herlig mat med mange smaker som kan nytes året rundt.Det finnes ikke et enkelt definert «middelhavskjøkken», men en fellesnevner for middelhavskostholdet er bruken av olivenolje, i tillegg til rikelig med friske grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster, urter, hvitløk, nøtter og korn.Følg Aicha på Instagram: @aichabouhlou
Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv og etter hvert i livet hennes har maten blitt viktigere og viktigere for henne. Aichas mat er en hyllest til morens og bestemødrenes kjøkken, råvarene og krydderne deres. Samtidig er det en bok som er laget på ingredienser som Aicha kjøper her og maten hennes er enkel nok til at alle får det til.Dette er Aichas første kokebok. Hun har i en årrekke drevet en av Bergens fremste gallerier for samtidskunst, nå skriver hun om mat i Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Adresseavisen.Følg henne på Instagram @aichabouhlou ]]>
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.